smaken verbinden

De heerlijke smaak van het vlees van onze dieren, kunt u op meerdere manieren proeven. Wij verkopen elke zeven weken vlees hier op de boerderij. Tevens hebben wij een samenwerking met Op Duur en Bij RIPPERDA, waar diverse gerechten worden bereid met MRIJ-vlees van De Riet.

 

Op dit moment zijn wij samen met de familie Ripperda onze eigen zuivellijn aan het opzetten zodat u ook zuivel van het dier van hier kunt nuttigen.

 



Proeftuin van salland

De proeftuin van Salland is een streekrestaurant voor jong & oud.

We vinden het belangrijk om te weten waar het eten wat op ons bord ligt vandaan komt en willen dat graag uitdragen.

 

Zo komt het brood van Bökkkers Mölle (Olst), het varkensvlees van boerderij Overesch (Raalte), Het MRIJ Rund van boerderij De Riet van de familie Lugtenberg (Boskamp), de asperges van de familie Boerkamp (Diepenveen) en we halen het fruit bij fruitbedrijf Van Vilsteren (Wijhe).

 

 

Voor meer info: www.proeftuinvansalland.nl


Salland boert en eet bewust

Samenwerking met Salland boert en eet bewust.



ijsselhoeven

Samenwerking met Stichting IJsselhoeven